Jeg har også været ude og rejse her til sommer. Jeg var en tur i London en uge, det var første gang jeg skulle til England uden min familie. Jeg tog til England for at besøge min mors familie og så valgte mig og min hjælper og bo på hotel i nærheden af London, for vi kunne godt tænke os og se byen og så vidste vi at byen havde nogle flotte ting, som vi gerne ville se imens vi var der. Vi var inde og se deres kron juveler og deres parlement , hvor alle politikerne sidder og diskutere. Vi så også Big Ben .

 


BIG BEN

 Og nu når man er i london så kan man jo n æsten ikke undgå og gå ind i butikkerne og købe noget selvom man godt ved at tingene er lidt dyre der inde, så både mig og min hjælper fik også misbrugt vors dankort mens vi i London. Der er en ting man er nødt til at prøve når man er i England og det er fish and chips som de betragter som deres nationalret.  

 

 

Den uge vi var i England var der specielt en ting der gjorde et stort indtryk og det var at folk var meget hjælpsomme. Det var som om lige så snart de så en kørestol så slap de alt hvad de havde i deres hænder bare for at hjælpe os eks. med at komme op af nogle trapper eller op af en kantsten. Jeg blev helt overrasket  over se sådan en stor hjælpsomhed i sådan en stor og travl by som London,  for hvis du spørger mig så er det sku sjældent at man ser folk eks. i København der hjælper uden at man skal spørge om hjælp

 

 

Det var ikke ret svært at komme rundt med en kørestol. Jeg havde måske forventet at det vil være lidt sværer end herhjemme, og så bliver det jo også nemmere når folk næsten hopper og springer for en. Vi måtte desværre rejse ud af London på grund af det b0mpe angreb der havde været. Vi rejste hjem til min mors søster og boede de sidste to dage enden vi skulle rejse hjem. Medens jeg var hjemme hos min moster nåede jeg lige at hilse på min mormor.