Jeg er generelt glad for musik og kan ikke have en dag, uden at jeg hører bare lidt musik. Jeg hører alt fra rock til pop – det afhænger af, hvilken slags humør jeg er i den dag.

 

Jeg har været til nogle festivaler her i sommerferien. Det var rigtig fedt, for det var de første festivaler jeg har været med til. Det var en fed oplevelse, selv om det regnede en del til begge festivaler – men sådan er det jo, når det bliver holdt uden for.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dem jeg var til Open Air med, var nogle af de mennesker, som jeg har det rigtig godt med. De ved, hvordan man skal give den gas, når man er ude med dem.  

 

 

 

 

Den første festival, jeg var til, var Open Air, som blev holdt i Hillerød. Jeg havde fornøjelsen af at møde Nik & det jo, når det bliver holdt uden for. Jay efter deres koncert. Det var en fed oplevelse at få lov til og møde nogle af de store danske stjerner, som er kendt for at lave noget musik, som der er mange, der godt kan lide at høre.

 

 

Den anden festival jeg var til var Grøn Koncert, hvor blandt andet LOC og Kashmir og Infernal var på plakaten.  Jeg var til Grøn Koncert sammen med nogle gode venner, s om jeg havde mødt på min ferie på Egmont højskolen. Det var rigtig hyggeligt at være sammen med nogle dejlige mennesker og samtidig høre noget god musik.

 

 

 

 

'